Dentist Chair

Våran Klinik

Skärgårdstandläkarens Klinik på vackra Seskarö är ett mysigt ställe i historiska Fridhemshuset.
I trygg och lugn atmosfär knyter vi ihop gamla traditioner med de modernaste tekniker och behandlingar, för att ha tid för dig. Vi arbetar med människan som helhet.

Våran filosofi

på skärgårdstandläkaren jobbar vi med fokus på dig genom patientens synvinkel. Vi planerar alltigenom så att du får snabb hjälp. I vissa fall kan vi även vid akuta besök få en avslutad behandling vid första besöket.

Fräsmaskinen som slipar fram tex kronor / broar

Behandlingar

Vi erbjuder nästan alla behandlingar och kan tack vare nyaste teknik skanna in dina tänder och tillverka din fyllning, skalfasad, krona eller bro direkt på plats. Det betyder att vi i de flesta fall inte behöver ta avtryck utan att vi kan använda en speciell kamera för att skanna in dina tänder. Sen planerar och tillverkar vi din behandling direkt i huset. Du är med i hela processen och kan följa hur en speciell fräs tillverkas t.ex. kronan. I vissa fall måste man använda det traditionella sättet men om det är lämpar sig för dig med den nya tekniken behövs inget återbesök. Om resultatet inte är som önskat tillverkas t.ex. en ny färg direkt på plats. Vi behöver inte vänta för att det som ska göras skickas från laboratoriet.
Kvalitén är beprövad i mer än 20-år, det blir smidigare för dig och priset blir samma som på Folktandvården.

EU bidrag

Vi är stolt över att vi med i EU program för landsbygdsutveckling